Loading Events

Wat is nodig om je organisatie en je medewerkers mee te krijgen in verandering? Wat kunnen visie, plannen en metaforen voor jou betekenen? Hoe kun je je mensen inspireren of motiveren? In de workshop Leiding geven aan verandering krijg je inzichten en handvatten om verandering te laten slagen.

leiding geven aan verandering

workshop leiding geven aan verandering

Je weet dat je als organisatie, als team, als individu, continue moet veranderen om mee te kunnen blijven doen, maar hoe zorg je ervoor dat je mensen meegaan? Wat zijn de typische valkuilen die je als leidinggevende tegenkomt? Welke factoren in de organisatie, het team, jouw eigen leidinggevende maken het voor jou lastig, en wat kan je eraan doen om dat te veranderen?

In de workshop Leiding geven aan Verandering ga je samen met andere leidinggevenden, uiot wellicht heel andere organisaties, aan de slag met het invullen van een aantal randvoorwaarden voor verandering. Je ontdekt  hoe teams verandering kunnen frustreren én kunnen stimuleren. Je ontdekt sleutels voor motivatie en inspiratie, en verzamelt tips waarmee jij als leidinggevende een voorbeeldrol kunt vervullen.

In deze interactieve workshop ga je samen aan de slag om valkuilen om te zetten in succesfactoren. Door de open inschrijving heb je nóg meer kans op nieuwe inzichten en werk je tussendoor ook nog aan een zinvol netwerk.

Deel deze infromatie op uw platform!

Go to Top